TOP LED Lampen

Winkelwagen 0
€ 0,00

Dexter Cube Xl Pole 90 Grey bolderarmatuur

231 V / 50-60 HZ
Art.nr
2513
De Pole van Dexter Design outdoor lighting is een paal welke gecombineerd kan worden met een Cube XL. De Pole is er in 3 kleuren: zwart, grijs. De Pole is voorzien van een polyester coating welke zeer goed geschikt is voor buitengebruik. De Pole dient u te combineren met een Cube Xl armatuur van Dexter Lighting.De Pole van Dexter Design outdoor lighting is een paal welke gecombineerd kan worden met een Cube XL. De Pole is er in 3 kleuren: zwart, grijs. De Pole is voorzien van een polyester coating welke zeer goed geschikt is voor buitengebruik. De Pole dient u te combineren met een Cube Xl armatuur van Dexter Lighting.
  • Gratis verzending vanaf €150-, binnen Nederland
  • Makkelijk betalen via iDEAL | PayPal
  • De beste kwaliteit en de laagste prijs
  • Bel of mail voor professioneel advies. Tel: +31 0651353718

Meer informatie
Merk Dexter Lighting
Art.nr 2513
Hoogte 90 cm
Voltage 231 V / 50-60 HZ
Lichtbron Luxeon m
IP-waarde 54
Set 1 stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dexter Cube Xl Pole 90 Grey bolderarmatuur

Installatieservice Marofex

Wilt u graag uw lampen gemonteerd geleverd hebben? Wanneer u de lampen bij TOP LED Lampen bestelt en u woont in de regio Noord-Oost Veluwe dan krijgt u 10% korting op installatiekosten. Voor meer informatie betreft de installatiekosten kunt u contact opnemen met 0651353718 of mail naar info@marofex.nl.

Voor grotere projecten is het bespreekbaar om van de regio af te wijken. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Laat u hierbij even weten of de bekabeling al reeds op de juiste plek ligt en wat uw wensen zijn.