TOP LED Lampen

Winkelwagen 0
€ 0,00

Bolderarmaturen

Bent u op zoek naar de sfeervolle verlichting in uw tuin?

Als u op zoek bent naar een functionele en sfeervolle manier om uw tuin, oprit of entree te verlichten, is een staande lamp zeker een uitkomst. Deze bolderarmaturen kunnen gebruikt worden om zowel sfeerlicht, als direct licht in uw verlichtingsplan te implementeren. De staande lampen in ons assortiment zijn vooral gericht op de moderne tuin en bebouwing. Deze lampen zijn van een strak, functioneel design en kunnen echt iets toevoegen aan de look van uw tuin of huis. Mocht u in het bezit zijn van een meer traditioneel uitziende tuin, dan hebben we ook daarvoor de mooiste lampen in ons assortiment. Staande lampen werken het best en mooist wanneer de hoogte zo laag mogelijk is. Het licht strijkt dan langs het object. Dit geeft het mooiste effect. lees meer..

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 117

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 117

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Bij TopLedLampen bieden wij staande lampen van hoogwaardige kwaliteit aan met keuze uit verschillende LED-lichtbronnen, kleuren en IP-waardes (IP65). Ook is er de keuze tussen verschillende soorten behuizingsmateriaal zoals hoogwaardig aluminium, gegalvaniseerd staal en combinaties hiervan. Ook qua vorm en stijl is er bij ons genoeg te vinden. Van hoekig en robuust tot rond en verfijnd, u vindt het allemaal in ons assortiment.


Staande lampen, bolders TOP LED Lampen

How to:

Staande buitenlampen tot hun recht laten komen

Het maakt niet uit of uw tuin groot of klein is, staande buitenlampen zijn er in zo veel verschillende soorten en maten dat ze in elke soort tuin een plekje verdienen. Waar wel op gelet moet worden bij het plaatsen van nieuwe lichtbronnen, is rekening houden met de hoogte van de lampen. Als uw tuin rijkelijk beplant is dient er rekening mee worden gehouden dat uw staande lampen overwoekerd of deel geblokkeerd worden door de begroeiing. Het kiezen van de juiste plek en de juiste hoogte van de lichtbron zorgt ervoor dat u niet na een jaartje plezier al uw tuin of belichting anders in moet gaan richten. Wanneer u uw lampen op een rij wil hebben en u weet niet hoeveel u er nodig heeft, dan is de hoogte van de buitenlamp te vermenigvuldigen met 5. Afhankelijk van de lengte moeten er van lagere lampen dus meer geplaatst worden dan wanneer u voor hogere lampen kiest.

Mocht u in een creatieve bui zijn, dan kan er ook gekozen worden voor verschillende hoogtes lampen. Hoewel dit voor een levendig effect kan zorgen, is het wel belangrijk dat u goed weet wat het eindresultaat moet worden.

Installatie

Het installeren van staande lampen is in tegenstelling tot bijvoorbeeld grondspots vrij simpel. Er kan gebruik gemaakt worden van een mast, fundatieblok of grondspie. Deze worden bij onze producten meegeleverd. Deze fundaties bevatten altijd een kabeldoorvoer waardoor de grondkabel eenvoudig aangesloten kan worden. Woont u in de omgeving Noord-Oost Veluwe en wil u uw lampen graag gemonteerd geleverd hebben? Dan krijgt u 10% korting op installatiekosten. Voor grotere projecten is het bespreekbaar om van de regio af te wijken, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.