LED grondspots - Hoge kwaliteitsgarantie

Grondspots worden vaak gebruikt om sfeer of accentverlichting te creëren rond het huis. Met de uitgebreide selectie aan LED grondspots van TOP LED Lampen wordt het verlichten van bijvoorbeeld een gevel, muur of pad u makkelijk gemaakt. Ook voor het verlichten van een boom, struik of kunstwerk zijn grondspots zeer geschikt. Het grote voordeel van LED grondspots is dat ze totaal op kunnen gaan in de omgeving omdat ze daadwerkelijk in de grond gemonteerd worden.

Op deze manier heb je er nooit last van bij bijvoorbeeld werkzaamheden aan uw huis of tuin. Onze grondspots zijn veelal naar Italiaans en Scandinavisch design en gegarandeerd van hoge kwaliteit bijvoorbeeld door het gebruik van RVS. Door te kiezen voor onze LED verlichting bent u gegarandeerd van een langdurig en duurzaam plezier van uw grondspot.

lees meer..

Grondspots

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Back to Top
 

IP-waardes voor grondspots

De IP-waardes van grondspots staan voor de mate waarin het product beschermd is tegen stof en voorwerpen en de bescherming tegen water. Bij TopLedLampen bieden wij een selectie van grondspots met verschillende IP-waardes aan: Van stof-en plensdicht tot en met waterbestendig. (IP44-IP54-IP67-IP68). Voor grondspots die op of rond uw oprit geplaatst worden is het van belang dat deze tegen een stootje kunnen, daarom bieden wij u meerdere spots van zeer hoge kwaliteit waar auto’s gewoon overheen kunnen rijden.
Zie: Spotpro Grondspot LED 20W.

Verder maakt TopLedLampen uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit armatuur materialen waardoor wij bij al onze producten minimaal een jaar kwaliteitsgarantie kunnen aanbieden.

IP-waardes voor grondspots

Het plaatsen en aansluiten van grondspots

Het is belangrijk om te weten waar en op welke manier de spots geplaatst moeten worden wanneer u zelf aan de slag gaat met het aansluiten van uw grondspot. De volgende tips zullen u misschien van pas komen bij het plaatsen van uw grondspots:

Het-plaatsen-en-aansluiten_van-grondspots


De juiste plek:

Allereerst is het natuurlijk van belang dat u de voor u juiste locatie uit zoekt voor het plaatsen van uw spot, wanneer hij eenmaal geplaatst is zou het jammer zijn als u weer van voren af aan moet beginnen omdat de plek toch niet bevalt.

Regels bij verschillende locaties:

  1. Bij het verlichten van een boom dient altijd voor een buitenlamp met accentlicht gekozen te worden.
  2. Wanneer u een spot voor tussen de beplanting gaat plaatsen, kan er het best voor een prikspot gekozen worden.
  3. Bij het plaatsen van een spot in grind, gras of een veranda/vlonder kan het best voor een grondspot gekozen worden.
  4. Het belangrijkste waar op gelet dient te worden bij het plaatsen van de spot bij een boom zijn het lichtbereik en de lichthoek. Bij een boom met een brede kruin (veel bladeren en takken) kan bijvoorbeeld voor een spot met een grote lichthoek gekozen worden. Terwijl er bij een hoge boom het best voor een spot met een hoog lichtbereik gekozen kan worden.

  Afwatering:

  Zorg ervoor dat water direct weg kan lopen bij de inbouw door +- 30cm aan grind of drainagezand onder de spot aan te brengen.

  Aansluiting:

  Onze armaturen worden geleverd met 1 meter aan neopreenkabel(?) die u vervolgens met een gietmof aan kunt sluiten op uw grondkabel. Hierna kan het geheel afgegoten worden met hars.

  Expertise:

  Mocht u toch twijfels hebben over het proces of behoefte hebben aan hulp, dan raden wij aan gebruik te maken van de diensten van onze in-house expert Marofex.